Windsurfing - kurser på Amager

Begynderkurser

På begynderkurset får du en kort gennemgang og afprøvning på land og et maksimum af sejlads til vands med god tid til at øve dig i det grundlæggende.

Du får undervisning i :

 • udstyr og tilrigning
 • snorestart/ophalerstart
 • stagvending
 • at holde højde og vende tilbage til dit udgangspunkt
 • sikkerhed
 • evt. strandstart

Varighed: 6 timer, inkl. en kort frokostpause (husk mad og drikke)

Pris : 980,- alt inkl. (surfudstyr, våddragt, vest, sko og instruktion)

Hvordan kommer jeg videre?

Du kan efter et begynderkursus fortsætte med kurset for letøvede, enten som endagskursus eller tage med på vores Surf Camp på Samsø i sommerferien.
Når du har gennemgået begynderkurset, kan du også leje surfudstyr hos os og tage det med dig i sommerhus o.lign. Vi udlejer ikke udstyr på Amager Strand på timebasis.

Begynderkurserne er målrettet voksne og større børn - min. alder ca. 10-12 år.

Vi opretter kurser efter behov - skriv dig på mailinglisten, så kontakter vi dig, når vi opretter kurser.


Skriv dig på mailinglisten 
 

For de letøvede

Her får du repeteret det grundlæggende fra begynderkurset og udvidet dine surfkundskaber.
Ialt 6 timer, hvor cirka halvdelen er undervisning og halvdelen tid til at øve dig under opsyn - og du er naturligvis altid velkommen til at spørge om et godt råd. Kurset er rettet mod dig, der har gennemført et begynderkursus i windsurfing - ikke nødvendigvis hos os. Måske har du aldrig fået et kursus, men er selvlært surfer. 

Du får undervisning i:

 • udstyr og tilrigning (kort repetition)
 • ophalerstart/snorestart (kort repetition)
 • at holde højde (kort repetition)
 • stagvending (vending mod vinden)
 • strandstart
 • bomning (vending med vinden)

Varighed: 6 timer, inkl. en kort frokostpause (husk mad og drikke)

Pris : 980,- alt inkl. (surfudstyr, våddragt, vest, sko og instruktion)

Videre med windsurfing?
Du kan få endnu mere undervisning på vores Surf Camp på Samsø i sommerferien. Her underviser vi også i bl.a. brug af trapez, fodstropper, sejlads på mindre boards og jibe.

Du har også mulighed for at leje udstyr hos os og tage det med dig fx i sommerhus - vi udlejer ikke udstyr på timebasis på Amager Strand.

Skriv dig på mailinglisten 

 

Og det praktiske

Hvornår holder I kurser?
Vi afholder kurser, når vejret tillader det - det er spild af dine penge at prøve at windsurfe i vindstille. Ved din tilmelding tilmelder du dig en mailingliste - vi udsender en mail til alle på listen, når vi har en god 5-døgns prognose, der passer med vores kalender. Herefter har du 48 timer til at tilmelde dig kurset, og du vil så modtage en mail med bekræftelse på kursets gennemførelse (min. 5 deltagere). 

Hvor ?
Kurserne afholdes i den nordlige lagune ved Amager Strandpark (v/ Amager Helgoland) - for enden af Øresundsvej). Se kortet nederst på siden.

Hvad får jeg for pengene?
Undervisning og alt udstyr. Vi medbringer våddragter, redningsveste og surfsko til alle, der bestiller det i deres tilmelding. Redningsvest er obligatorisk. Alt udstyr er inkl. i prisen.

Hvordan skal jeg betale?
Betaling for kurset sker først, når du modtager en mail med bekræftelse på kurset. Betaling er via mobilepay eller bankoverførsel.

Er det farligt?
Normalt sker der ingen uheld, hverken på materiel eller personer. Du er under kurset dækket af din egen forsikring (hvis du har tegnet ulykkes-/ fritidsforsikring). Bliver udstyret beskadiget, bliver du kun afkrævet gebyr til reparation, såfremt du groft har overtrådt instruktørens anvisninger og dermed handlet uforsvarligt. Det har vi endnu tilgode at opleve efter mere end 20 år i branchen!

Skriv dig på mailinglisten 

Her finder du surfskolen

Vi surfer i den nordligste lagune i Amager Strandpark for enden af Øresundsvej