surf camp samsø

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie

Kort fortalt

Surf Camp er en aktiv friluftsferie for hele familien med undervisning i windsurfing, kitesurfing og SUP.
Vi bor på Klitgård Camping tæt ved en dejlig badestrand, hvor vi har vores eget store område.
Her står vores køkken- og samlingstelte, borde, bænke, SUP-boards, kajakker, cykler, airtrack, volleybane o.a. "legetøj" til fri afbenyttelse, også på en vindstille dag.

Vi tilbyder alle interesserede et SUP-introkursus med fokus på sikkerhed og håndtering af udstyret (inkl. i campens pris), så I kan færdes sikkert på vandet.

Vi tilbereder lækker og sund morgenmad og aftensmad, primært af gode lokale råvarer - ved morgenbuffeten smører I selv en god madpakke til dagens aktiviteter. Dagens program tilrettelægges efter vind og vejr, så surferne har mulighed for at udnytte vinden optimalt. 

Bemærk: Campingafgiften er ikke en del af prisen på Surf Camp - du skal selv betale de ca 100,-/døgn oveni for campingplads, når du ankommer.

Booking og priser

FAQ med svar på mange spørgsmål

En typisk dag på Surf Camp

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie ferie begynder øvet børn

Windsurfing

Vi tilbyder windsurfingkurser på flere niveauer og til flere aldersgrupper:

  • begynderkurser på lejet/eget udstyr +15 år (cirka)
  • NYT børnehold: begynderkurser på lejet/eget udstyr 10-15 år (cirka)
  • kurser for letøvede windsurfere på eget/lejet udstyr

Dagene tilrettelægges, så du veksler mellem intensiv undervisning / teori på land på flere niveauer og med masser af tid på vandet til at øve dig under vores dygtige instruktørers vejledning.

På begynderkurserne fokuserer vi på at gøre dig til en sikker og selvhjulpen windsurfer, så du efter kurset kan rigge dit eget udstyr til og surfe frem og tilbage til dit udgangspunkt.

De letøvede windsurfere kan få instruktion i fx strand- og vandstart, brug af trapez og fodstropper, vendinger i mere vind og på mindre udstyr m.m. - fortæl instruktørerne, hvad du har brug for!

Læs mere 

 

kitesurfing bedste kursus kitekursus øvet samsø

Kitesurfing

Har du købt dit eget kiteudstyr og taget et begynderkursus, men føler dig endnu ikke tryg ved selv at tage ud at kitesurfe?

På vores kitekurser for letøvede kan du sammen med ligestillede komme sikkert videre med kitesurfing under vejledning og opsyn af vores erfarne instruktører : 

  • bliv fortrolig med dit kiteudstyr
  • få styr på vendingerne
  • lær at holde højde
  • sæt af og lav dine første hop
  • kom af med dine begynderfejl, så du kan klare dig selv på stranden og blive en sikker kitesurfer. 

Vores dedikerede instruktører tilrettelægger undervisningen efter vejrudsigten, så I får den optimale udnyttelse af vinden.

Kurset veksler mellem teori og praksis, og du får tid til at øve dig og få teknikken ind under huden -  sandsynligvis tager du også hjem fra Samsø med en flok nye kite-buddies i bagagen.

Booking og priser