hverdagen på surf camp

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie

Godmorgen!

Ofte har vi en gæsteinstruktør med, som fx tilbyder morgenyoga, som kan give krop og sind en blid start på dagen.

Kl. 09.00 serverer vi en fyldig morgenbuffet med hjemmebagt grovbrød, div. gryn og mysli, grød, øllebrød eller kølig koldskål (afhængig af sommerens lune), frugt, kaffe, te, saft, pålæg og grønt / salater til at smøre en styrkende klapsammenmad til frokost. Er vinden bedst om formiddagen, tager vi tidligere afsted - så kommer frokosten måske direkte ud til jer på stranden.

Ved morgenbordet har instruktørerne checket dagens vejrudsigt og tilrettelagt et undervisningsprogram herefter, som de informerer om kl. 9.30 – om undervisningen evt. kun bliver om formiddagen eller eftermiddagen, afhænger af vindforholdene, ligesom dagens surfspot.

Derefter er der sammenpakning, opvask, oprydning og afgang - normalt kl. 11.00.

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie

På stranden

På surfspottet er der altid samling ved traileren og vores biler med udstyret. 
Vi hjælpes ad med at pakke ud og rigge til – det er en væsentlig del af kurset, at du bliver selvhjulpen og selv kan klare dit udstyr efterhånden. 

Undervisningen vil typisk starte med teori og gennemgang af dagens program på land, hvorefter I ”går på vandet” med instruktørerne.

Vi aftaler som regel et fælles frokosttidspunkt, hvor alle samles på land – her har du også mulighed for at spørge til det, der måske ikke lykkedes for dig! 

Enkelte dage vil kite- og windsurfere være ved forskellige strande, afhængig af vindforholdene, men vi tilstræber at være i nærheden af hinanden.

 

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie

Surf, surf & surf...

Timerne ved stranden veksler mellem teori og praksis, mellem undervisning og "øvetid".

Du vælger selv, om du vil surfe hele dagen, eller om du evt. vil bruge eftermiddagen sammen med resten af familien, som måske ikke surfer.
Det er dog vigtigt, at alle deltager i undervisningen, så hold dig orienteret om dagens program og kom til tiden.

Alle deltagere på Surf Camp, uanset om du er kursist eller hang around, har fri adgang til vores kajakker og SUP-boards, som I kan tage med på stranden. Er vejret mere til strandliv end surf, kan vi arrangere vi ræs på vores to store 8-mands SUP-boards, lege med kite wings og trainer kites, spille spike ball og volleyball på stranden m.m. 

De fleste dage pakker vi udstyret sammen ca. kl. 17-18, når kræfterne er ved at slippe op - er vinden optimal sidst på dagen, kan det være aftensmaden kommer ud på stranden til os.

 

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie

Uhm! Aftensmad...

Aftensmaden serveres omkring kl.19-20 – hjemme på campingpladsen eller på stranden, hvis vi synes det ligner en god gang solnedgangssurf ! Vi kan også finde på at tage det hele med op i de skønne Nordby Bakker og spise i solnedgangen med udsigt til Jylland og Sjælland.
Maden serveres oftest som buffet – det kan være kød af en slags, med bulgursalat, pastasalat, kartoffelsalat, grønne salater, rissalater el.lign. til. Vi laver god og nærende mad, som passer til vejret og baseret på Samsøs lokale produkter.

Er du vegetar eller allergiker, så sig det til os på camp´ens første dag eller skriv til os inden campen!

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie

fritid og pligter

De praktiske arbejdsopgaver – at assistere ved madlavning og opvask - uddelegeres, så alle har 2 "tjanser" i løbet af ugen. Her kommer du til at møde nye mennesker over opvaskebaljen !
På vores del af campingpladsen vi også en lille volleybane, airtrack, udstyr til crossfit, petanque, kortspil, backgammon o.a. legetøj, som alle må bruge efter lyst og behov. Der er som regel god gang i legestuen, selv efter en lang surfdag.

Omkring kl. 23 skal der være ro på pladsen. Her har I så mulighed for at trække ned på stranden syd for campingpladsen og lave bål, hvis de lyse sommernætter er for skønne at sove i. Bare husk, at du skal være frisk næste morgen...

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie

Tak for i år

Fredag afsluttes ugen med fælles morgenmad kl. 9.
Kite- og windsurferne samles med instruktørerne til afsluttende teori og spørgsmål, individuel evaluering og rådgivning om køb af udstyr og din videre surfkarriere - og så er det farvel for denne gang kl. 12.
Du skal ikke være ude af lejren på slaget 12, men her slutter vores program.
Fredag er der altså ikke surf for jer på lejet udstyr.

Har I lyst til at holde kontakten, dele billeder med hinanden o.lign., er I velkomne til at bruge vores facebookgruppe Surf Camp Samsø eller Instagram #surfcampsamsø.

windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie windsurfing kursus surfcamp kitesurfing samsø aktiv ferie