surf camp samsø

surfcamp kitesurfing windsurfing kursus ferie aktiv familie

Kort fortalt

Surf Camp er en stærkt vanedannende friluftsferie i juli for begyndere og øvede surfere, på eget eller lejet udstyr, med eller uden instruktion. 

På Surf Camp kombinerer vi et intensivt surfkursus med en aktiv, hyggelig og uhøjtidelig ferie, hvor du har mulighed for at møde mange forskellige mennesker i alle aldre. Det er også muligt at medbringe ikke-surfende familie eller venner, som blot nyde camp-livet og Samsø.

Dagens program tilrettelægges efter vind og vejr, så surferne udnytter vinden optimalt.

På Surf Camp bor vi på Klitgård Camping - tæt ved en dejlig badestrand, hvor vi bor i telte, biler eller campingvogne på vores eget store område. Du har mulighed for at leje et telt, som står klar ved ankomsten, men du kan naturligvis også medbringe dit eget logi. Vi laver lækker sund mad, primært af lokale råvarer, hver dag og stiller store samlingstelte, borde, bænke, køleskab og service til rådighed. Vores medbragte SUP-boards, sit-on-top kajakker, cykler o.a. "legetøj" kan lånes af alle vores gæster, så der er masser at lave - også på en vindstille dag.
Bemærk: Campingafgiften er ikke en del af prisen på Surf Camp - du skal selv betale de ca 90,-/døgn oveni for campingplads, når du ankommer.

 

Booking og priser

FAQ - masser af praktisk info

En typisk dag på Surf Camp

windsurfing kursus ferie course samsø samsoe begynder øvet

Windsurfing

Har du lyst til at lære at windsurfe? Kan du svømme og er du min. ca. 12 år? 
Så kan vi gøre dig til en sikker og selvhjulpen surfer i løbet af din sommerferie. Vi medbringer en trailer med alt nødvendigt udstyr til både begyndere og letøvede, men du kan også vælge at få undervisning på dit eget udstyr.
Hver dag byder vi på undervisning på flere niveauer, så du kan udvikle dig i dit eget tempo. Dagene tilrettelægges, så du veksler mellem undervisning / teori på land og masser af tid på vandet til at øve dig under vores dygtige instruktørers vejledning.

Vi underviser i :

 • tilrigning af udstyret
 • ophalerstart
 • grundlæggende sejl- og krydsteknik
 • vendinger (stagvending, bomning, jibeteknik)
 • strandstart
 • brug af trapez og fodstropper - sejlads på mindre boards
 • vandstart
 • sikkerhed
 • valg af surfspots og gear
   

Læs mere 

 

kitesurfing kitecamp bedste kursus begynder øvet samsø

Kitesurfing

På Surf Camp underviser vi både begyndere og letøvede kitesurfere.
Vores mål er at gøre alle vores kursister til sikre og selvhjulpne kitesurfere, som er istand til at bedømme vind og vejr og har kontrol over deres udstyr. Sikkerheden er i højsædet. 

Vores dedikerede instruktører tilrettelægger undervisningen efter vejrudsigten, så I får den optimale udnyttelse af vinden. Kurset veksler mellem teori og praksis, og der er tid til at øve sig og få teknikken ind under huden.

For begynderne er leje af komplet kiteudstyr inkluderet - af sikkerhedshensyn underviser vi ikke begyndere på andet udstyr end vores eget. Vi har max. 4 kursister pr. instruktør.

De letøvede kitesurfere deltager derimod på kurset på eget udstyr, da det er dit eget gear du skal blive fortrolig med. Lær at vende, at holde højde, kom igang med dit første hop - og kom af med dine begynderfejl, så du kan klare dig selv på stranden. Kurset veksler mellem fælles og personlig instruktion.

 

Læs mere